...u prostoru se sabira celokupna realnost sadašnjeg trenutka..
Zen mudrost
   
26/12/2014

MERIDIANI SINGAPUR

Remodeliranje salona

 Salon Meridiani “by Marquis” je kompletno renoviran pod rukovodstvom art direktora Andree Parisia, a sa ciljem prenošenja najnovije estetike brenda u formalni jezik .

Salon se prostire na površini od oko 300 kvadratnih metara u kojoj topao hrastov parket i arhitektonski koncept poboljšavaju i upotpunjuju čiste linije, dubokim bojama novih lakova, toplim nijansama drveta, metala I njihovim završnim obradama, kao I teksturama tkanina .
Hrast oplata podseća na modernizam pedesetih godina, smenjujući se sa metalik mrežicom i azijskim zlatom, lakiranim ekranima koji odvajaju različite oblasti i , u isto vreme , nude sofisticiranu i savremenu pozadinu za predstavljanje kolekcije 2014.kao i najprodavanijih proizvoda Meridiani.
Norton sofa i stolica , Lewis Up modularni sistem sedišta , novi Jo i Jill swivel fotelje su prikazani zajedno sa Belmondo kolekcijom , Chaplin i Gong stolom za ručavanje ili , između ostalih, Rogers i Loren kreveta .

Značajna obnova je ponudila veliki broj gostiju koji su prisustvovali otvaranju - arhitekte, dizajneri enterijera , klijenti i predstavnici medija – vrlo značajno iskustvo za razvoj brenda :prostor kontinuiranih intimnih podešavanja sugerišu osećaj elegancije koja prevazilazi vreme i trendove.
Više informacija na http://www.meridiani.it/en/gallery_en_0_21_3130.html