...u prostoru se sabira celokupna realnost sadašnjeg trenutka..
Zen mudrost
   
25/12/2014

ALIVAR CONTRACT

SAVRŠENA KOMBINACIJA – ALIVAR I HARD ROCK HOTEL - IBICA

Uspešno partnerstvo , savršena kombinacija koja okuplјa Alivar, ekskluzivni brend nameštaja i legendari brend Hard Rock - Hoteli i kafei, a sve na neverovatnom ostrvu Ibica.
Ovo je hotel sa pet zvezdica koji je rezultat bliske saradnje između ALIVARA i high-end - Španske hotelske grupe koja upravlјa velikim brojem hotela širom sveta.
Mišlјenja posetioca o hotelu su neverovatna. Sobe pružaju čulna iskustva pojačana udobnošču i elegancijom nameštaja ALIVAR, čiji tim dizajnera sa ponosom izražava zadovolјstvo što doprinosi snovima tolikog broja gostiju.
Ekskluzivni sobe , ukrašene iz zbirki ličnih i originalnih predmeta legendarnih muzičkih ikona , podudaraju sa savršeno Alivar nameštajem. Odabrani za ovu prestižnu saradnji su : Portofino sofa , T - GONG i Harpa stočići, kao I RADAR sto, a sve po projektu arhitekte Giuseppea Bavusa .
Međunarodno priznat , brend ALIVAR, donosi značajne projekte ostvarene širom sveta preko svojih CONTRACT ugovora, opremajući javne zgrade , banke, muzeje , pozorišta , bolnice , biblioteke , brodove za krstarenje , pa čak i barove, restorane , hotele , rezidencije , škole .
Kvalitet proizvodnje , fleksibilnost I efikasnost omogućavaju ALIVARU da ostvaruje takve ugovore . ALIVAR se oslanja na resurse svog regiona i okruženja kao izvora izuzetnih vrednosti zanatske izrade kožne galanterije ćineći je inovativnom I modernom.
To je razlog zašto ALIVAR ima čast da bude " 100 % Made in Italy " ,prestižnog sertifikata kojim je nagrađen samo mali broj italijanskih kompanija , a koji potvrđuje da su sve sirovine i repromaterijal italijanskog porekla , dok su proizvodi rezultat tradicionalne zanatske izrade .