...u prostoru se sabira celokupna realnost sadašnjeg trenutka..
Zen mudrost
   
29/11/2014

SISTERLOGIC VAS POZIVA

 POKLON ZA ČITAV ŽIVOT

 
Ako želite da Vaš praznični poklon, Vama bitnim osobama bude poseban i nezaboravan, a jedinstven i unikatan ZA ČITAV ŽIVOT, posetite salon SISTERLOGIC Lux Interiors i iskoristite popust od 15 do 30 posto povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika.
U ponudi našeg salona možete pronaći unikatne dekorativne kao i upotrebne predmete – vaze, svećnjake, lampe, činije, figurine, prostorne instalacije, slike i skulpture!
Prateći tokove savremenog uređenja životnog prostora, a iz ugla prožimanja arhitekture, dizajna uređenja enterijera i primenjene umetnosti, salon Lux Interiors, okuplja najprestižniju grupu umetnika. Svojim delima i inovacijama u svetu umetnosti, oni obogaćuju ponudu Sisterlogic Lux Interiors salona nameštaja.
Unikatnim predmetima i slikama naš tim uobličava estetske koncepte pri kreiranju ambijenata u našem izložbenom prostoru i lideri smo takve vrste ponude nastale kao odgovor na zahteve tržišta.
SISTERLOGIC Lux interiors, promoviše radove i ljubav prema vrednim i lepim, unikatnim i delikatnim delima koji imaju i svoju upotrebnu vrednost, proistekle iz hedonističkih aktivnosti umetnika koje zastupamo.
Umetnici našeg salona imaju izgrađenu internacionalnu reputaciju. Njihovi radovi savršeno komuniciraju sa formom, materijalima i linijama svremenih dizajniranih komada nameštaja. Idejni koncept salona Lux Interiors je da umetnost jeste i treba da bude deo svakog životnog ili radnog prostora.

Tim Sisterlogic Lux Interiors


http://sisterlogic.com/ArtUniqueGalerija.aspx