...u prostoru se sabira celokupna realnost sadašnjeg trenutka..
Zen mudrost
   
+ ART&UNIQUE

Sisterlogic Art&Unique galerija posvećena je prodaji slika, unikatnih predmeta i radova iz oblasti primenje umetnosti.

Uključivanjem u tokove savremenog dizajna i prožimanjem arhitekture i umetnosti SISTERLOGIC okuplja umetnika u pronalaženju rešenja za novonastale zahteve tržišta.

Svojim delima i inovacijama oni obogaćuju ponudu unikatnim predmetima kojim SISTERLOGIC uobličava estetske koncepte prodajne ponude.

Odnos društva, a samim tim i zahtevi tržišta prema umetnosti direktno utiče na nedovoljnu razvijenost ART sistema koji bi, inače trebalo da se zasniva na dinamičnim, produktivnim, aktivnim odnosima u krugu umetničko delo-kritika-galerija-muzej-mediji-publika-tržište.Upravo zato, SISTERLOGIC promoviše radove i ljubav prema vrednim i lepim, unikatnim I delikatnim radovima koji imaju i svoju upotrebnu vrednost, proistekle iz hedonističkih aktivnosti umetnika koje zastupamo.

Njihovi radovi savršeno komuniciraju sa formom, materijalima i linijama novih brendova nameštaja koje možete naći na našem tržištu, dok prate idejnu koncepciju svakog životnog ili radnog prostora.

Sisterlogic Design Studio je otvoren za saradnju sa umetnicima iz svih oblasti, koji nalaze inspiraciju u estetici i filozofiji poslovanja koju kreira Sisterlogic Art&Unique galerija.